INFORMACIÓ: PREINSCRIPCIÓ TEMPORADA 2017-18

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ:

S’obre el període de preinscripció per a jugadors i jugadores de la UCF Cambrils mitjançant Internet.

A partir d’ara podreu accedir en qualsevol moment a fer la preinscripció del jugador o jugadora a través del link que trobareu al quadre de sota junt a l’equip corresponent i el dia que us toca formalitzar la preinscripció a les oficines del club.

Com veureu, la informació sol·licitada és similar a l’antiga fitxa d’inscripció en paper. Aquesta millora ens permet disposar de les vostres dades d’una manera més àgil i immediata davant de qualsevol imprevist que pugui sorgir.

 

LINKS PER EFECTUAR LA PREINSCRIPCIÓ:

CATEGORIA
ANY NAIXEMENT
LINK INSCRIPCIÓ
Baby
2013-2014
Pre-benjamí
2011-2012
Benjamí
2009-2010
Aleví
2007-2008
Infantil
2005-2006
Cadet
2003-2004
Juvenil A
Juvenil B - C
Femení Senior
Femení (resta)

NOMÉS S’ACCEPTARAN PREINSCRIPCIONS DE JUGADORS/JUGADORES PREVI CONSENTIMENT DEL CLUB. AIXÍ, AQUELLS QUE EL CLUB NO HAGI DONAT EL SEU CONSENTIMENT PREVI I FACIN PREINSCRIPCIONS I PAGAMENTS EL CLUB NO ES FARÀ RESPONSABLE.
TOT I AIXÍ, AQUESTA PREINSCRIPCIÓ QUEDA CONDICIONADA A LA CONFIRMACIÓ DE L’EQUIP ESPORTIU EN EL MOMENT DE LA FORMALITZACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ.

Al formulari d'inscripció haureu de acceptar l'Autoritazció:
 
 
Un cop preinscrits/es via el link facilitat pel Club i per tal de donar com inscrit/a al jugador/a en la Temporada 2017-18, PER AQUELLS/ES JUGADORS/ES NOUS/VES serà necessari aportar a les oficines del Club la documentació que es sol·licita a continuació (no necessari si el noi/a ja va jugar la temporada passada al club) :
  • Còpia del DNI
  • Còpia de la targeta sanitària
  • En el cas de menors d’edat, còpia del DNI tutor/a legal
  • Fotografia tipus carnet
  • Revisió mèdica en vigor (jugadors dels club, podeu consultar si la teniu en la oficines)
  • Pagar la quota d’inscripció o la quota total en funció de la opció escollida (si s’ha fet mitjançant transferència bancaria, aportar el justificant)
Nº compte de “CAJAMAR” ES81 3058 4004 1727 2000 6690

Aquesta documentació serà arxivada a l’expedient del jugador/a.

Per tal de començar els entrenaments de la propera temporada és del tot necessari aportar la documentació demanada. Sense aquesta documentació no es poden fer les fitxes federatives i per tant no es poden començar els entrenaments al no tenir assegurança mèdica, ja què la dona la fitxa.

Per tal de poder tramitar les fitxes federatives corresponents a la temporada 2018 - 2019 ÉS DEL TOT IMPRESCINDIBLE  estar al corrent de pagament de les temporades anteriors. Qualsevol dubte  o tramitació per aquest concepte podeu fer-la a les oficines del club a l'horari establert.

IMPORT DE LES QUOTES

Per aquesta temporada 2018-19, amb el consentiment de la junta directiva, hem mantingut les quotes respecte a la pasada. Com a novetat es que hem augmentat la quantita d'entrada i disminuït de 5 a 4 els terminis de pagament per ajudar-nos a lluitar contra la morositat.

(*) Quota baby’s, 368,5 €/anual, inclòs al preu la roba (valorada en 90 €)
(1) En el cas d’escollir la modalitat fraccionada en 4 pagaments, aquesta s’incrementarà en 25 €, en concepte de despeses de gestió administrativa.
A final de temporada, qui vulgui quedar-se amb la samarreta de joc haurà d’abonar la quantitat de 20 € al Club.

Descomptes aplicables
 
10% 2 GERMANS/ES AL CLUB
20% 3 O MÉS GERMANS/ES AL CLUB

 

 

NÚMERO DE COMPTE DEL CLUB PER PODER FER L’INGRÉS DE PREINSCRIPCIÓ O QUOTA TOTAL

S’ha indicar el nom i cognoms del/la jugador/a i l’equip on jugarà
“CAJAMAR” ES81 3058 4004 1727 2000 6690
ENQUESTA SATISFACCIÓ
Per poder ajudar-nos a millorar el Club i aplicar les millores als vostres fills, posem a la vostra disposició una enquesta, de manera que pugueu opinar com s'està gestionant el Club. Els resultats, es faran públics a través de la web i xarxes socials i ens serviran per a una millor gestió. ANIMEU-VOS A MILLORAR EL NOSTRE CLUB!
 
Ens trobaràs a les xarxes socials
 
 
 
Cambrils Unió Cf

Xarxes Socials
Vols compartir el contingut? T'ho possem fàcil
 
El portal del federat
 
 
 
PATROCINADORS

Apartat en fase de construcció

Responsable de la web i xarxes socials: xmm75